abonnement

Hoeveel tijd is uw organisatie bezig met het bijhouden van het kwaliteitshandboek en het beheerselementenboek? Zijn deze documenten altijd up to date? Heeft u een raamagenda? Worden de systeemprocessen op tijd uitgevoerd? Worden de uitkomsten van de systeemprocessen op tijd en juist verwerkt? Is het kwaliteitssysteem een hulpmiddel of een blok aan het been?

Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring met kwaliteitssystemen en weten als geen ander wat noodzaak is en wat opsmuk.

Voor een optimaal kwaliteitsmanagementsysteem dat ieder jaar de HKZ toets kan doorstaan nemen wij graag een aantal werkzaamheden over. Dat scheelt tijd en geld! Door onze kennis, kunde en ervaring kunnen we efficiënt en effectief het volgende aanbieden. Dat kan uw organisatie vele dagen werk besparen.

De investering voor dit serviceabonnement Kwaliteit hangt af van de grootte van de organisatie en de werkzaamheden die u wilt uitbesteden. Voor kleine organisaties is het al mogelijk om voor € 750,- exclusief BTW per maand verzekerd te zijn van een up to date kwaliteitshandboek en beheerselementenboek, plus enkele andere werkzaamheden uit het palet van kwaliteitsmanagement. Als u nagaat wat het bespaart, zult u tot de conclusie komen dat dit een gunstige investering is.

Indien u nadere informatie wenst, kunt u contact opnemen via telefoonnummer 023-5311612 of 06-55726248.

home / contact / abonnement